Mutu va pleca de la Chelsea
Dupa ce s-a certat cu Murino si dupoa ce a nu a scapat de amenda, presa engleza il da ca si plecat pe Mutu de la Chelsea. In topul liste posibilelor destinatii se afla Juventus si Fiorentina

Bojinov dorit dee Roma
Tanarul atacant bulgar Bojinov(Lecce)este dorit din iarna de Roma. De el s-a aratat interesata si Barcelona.

Vieri
Disputa dintre Juventus si Real Madrid pentru Vieri nu s-a incheiat inca. Desi a avut un Euro2004 execrabil, Vieri continua sa fie diputat de cele 2 echipe, Real fiind favorita pentru ca i-a oferit un contract de 5 miioane euro, fata de numai 3,5 milioane cat a oferit Juventus.

Rooney dorit de Chelsea
Noul copil minune al Albionului, Wyne Rooney(Everton) este dotrit de Abramovich la Chelsea care l-a insarcinat pe Keyon sa il transfere dar nu cu orice pret. Chelsea a facurt o oferta de 30 milioane euro insa Everton cere 50. "Daca e asa atunci nu va pleca nicaieri" a spus Keyon.Totti la Real din 2005 ?
Cotidianul spaniol "Marca" il da ca sigur pe Totti la Real Madrid din sezonul 2005/2006. Nu este insa primul zvon cu prvire la o plecare a lui Totti dorit mai nou si de Milan.

Burdisso la Palermo
Fundasul argentinian al lui River Plate s-a transferat la nou promovata Palermo. Burdisso, international de tineret, a mai fost dorit si de Roma si Inter.
Chevanton
Urguyanul Chevanton(Lecce) ar putea ajunge la Valencia dupa ce Lecce a refuzat o oferta de 11 milioane euro venita de la Palermo. Chevanton mai este dorit si de Juventus.
Schimb Materzzi - Iuliano
Echipele Inter si Juventus discuta un posibil schimb Materazzi - Iuliano. Juventus l-ar putea pierde si pe Thuram dorit in Anglia de Arsenal.